Hangmasszázs

Hangtál terápia Győrben a Lélekbonbon stúdióban

A test és lélek egyensúlyát megteremtő módszerek közül magam is megtapasztaltam a hangtálak végtelenül gyengéd, de áldásos hatását, melyet mostantól te is átélhetsz.

A tibeti hangtálak néven ismert rezgőtálak eredete 7000 esztendőre nyúlik vissza. Feltételezések szerint 2600 évvel ezelőtt már Buddha is használta a meditációkhoz ezt az eszközt.

A keleti kultúrában ősidők óta használják a hangtálakat relaxációs, meditációs célokra, illetve gyógyításra is egyaránt.

Az eredeti tibeti hangtál 7 fém ötvözetből készült (arany, ezüst, réz, vas, ón, ólom és higany), ezek mindegyike egy-egy égitesthez köthetőek (Nap, Hold, Merkúr, Vénusz, Mars, Jupiter, Szaturnusz), melyek megegyeznek a hozzájuk rendelt főbb tulajdonságokkal.

A különböző méretű hangtálaknak eltérő a hangjuk és a rezgésük időtartama is. A kisebbeket magas hangon, a nagyobbakat mély hangon tudjuk megszólaltatni.

A szervezetünk mintegy háromnegyede víz, ezért a hangmasszázs fizikai hatást is gyakorol egész szervezetünkre: szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva, harmonizálva minden sejtet. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Ha a testben nincsenek energetikai blokkok, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak, majd kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végénél.

Hangmasszázs Győrben a Lélekbonbon stúdióban
Hangmasszázs Ménfőcsanakon a Lélekbonbon stúdióban

A rezgések azonnal érzékelhetők, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemes ellazulás következik be.

Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.
A hangtál terápia – hangmasszázs – másik hatása, hogy a gazdag skálán folyamatosan érkező hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely állapot jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre.

Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, és a többszöri kezelések hatására erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

Hol találod a Lélekbonbont?

A Lélekbonbon pontos címe:
9012 Győr Galgóczi u.21. Fsz 2.
2.csengő
Parkolni szabályosan a Szirányi Miklós és Forráskút utcában tudsz.

A Lélekbonbon stúdió Facebook oldala