A betegségek megelőzését régóta fontosnak tartom, a női egészség megőrzését pedig különösen. Önkéntes vállalásomként a Lélekbonbon-ban létrehoztam Győrben az első Mályvavirág Pontot,
mely a Mályvavirág Alapítvány tevékenységét népszerűsíti.

A Mályvavirág Alapítvány a női daganatos megbetegedések megelőzésére hívja fel a figyelmet.

Mályvavirág alapítvány logo

A HPV, méhnyakrák, petefészekrák, méhtestrák, hüvely-, és szeméremtestrák megismertetésével segít abban, hogy a betegséget megelőzzük, időben felfedezzük és ha diagnosztizálták a betegséget, segít a beteg kísérésében is.

Honlapjukon rengeteg információ segít a kétségek, a félelmek eloszlatásában, betegség esetén pedig valódi segítséget nyújt, ha eltévedünk az egészségügy útvesztőiben. Nemcsak akkor támogat, ha a test működésében áll be rendellenesség, hanem a lelki nehézségekből való kilábalásban is támaszt tud nyújtani.

A Lélekbonbon-ban minden újonnan érkezővel megosztom ezeket a gondolatokat, hiszen az élet bármit hozhat, hátha segíthetek ezzel valakinek, és egyszer talán valaki életére nagy hatással lehetnek ezek az információk.

Az információkat itt találjátok:

www.malyvavirag.hu
www.malyvabetegut.hu

Szívből kívánom nektek, hogy maradjatok egészségesek, legyetek tájékozottak, és ha bárkinek szüksége lehet ezekre az információkra, osszátok meg vele, talán az életet jelenti majd számára!