Vélemények a Lélekbonbonról és Melinda kezeléseiről

Megújulás...
“Lelassulok, átlélegzem a tüdőm, felszabadítom a testem, feloldom a benne lévő feszültségeket. Megújulás minden alkalommal.”
N. Anett
Felfrissülés...
“Régebben jártam jógára, újra szeretnék majd, mert nagyon jót tesz a testemnek. Átmozgat mindenhol, s felfrissít. Ráadásul nem kell hozzá nagyon hajlékonynak lenni.”
H. Bernadett
Közeledek az egészséges énemhez...
“Mind a jóga, mind a Bowen nagyon pozitívan hat(ott) rám, utóbbira jelenleg is járok. Minden alkalom után úgy érzem, hogy közelebb kerülök a régi, egészséges életemhez. Az olajakkal jelenleg még csak ismerkedem, de eddig azokkal is csak pozitív tapasztalatom van. Köszönöm a segítséged, türelmed!”
M. Melinda
Testi és lelki feltöltődés babának és anyának...
“Kisbabás jógára járunk Melindához. A babák masszírozásával kezdünk, amit a lányom nagyon élvez, közben lelkesen nézegeti a többi babát. Ezután az anyukák jönnek, olyan jóga mozdulatokat végzünk, amitől a sok ringatástól, hordozástól elfáradt test valósággal újjá születik. A testi feltöltődésen túl Melinda lehetőséget teremt arra is, hogy más anyukákkal csacsoghassunk, megosszuk sikereinket és nehézségeinket, így a lelkünk is töltődik ❤️ minden kisbabás anyukának, apukának jó szívvel ajánlom 🙂”
Cs. Brigitta
Ellazít, kikapcsol...
“Kismamaként mentem először jógára, majd a kisfiam születése után a baba-mama jógát próbáltuk ki. Kezdőként elképesztő volt tapasztalni, hogy ellazít, megnyújt, kikapcsol és felfrissít. A Bowen kezeléssel az emelgetéstől “elfáradt” derekamat és hátamat tudtuk újra működésre bírni. Kisfiamnál pedig a mai napig az olajakat alkalmazom megfázás, vagy 1-1 nyűgös este alkalmával.”
K. Anita
Alig várom a közetkező órát...
“Most már augusztus vége óta járok heti 2x jogára, amellett h rettenetesen élvezem jól esik a testemnek lelkemnek, jó a közösség, rengeteget erősödtem, fogytam, és boldogabb vagyok, alig várom mindig a következő órát ❤️”
K. Zsuzska
Érzem az izmaimat...
“Jóga után érzem az izmaimat, amit átmozgatunk, nyugodtabb vagyok lemegy a feszültség rólam🙂”
V. Orsolya
Elmúlt a hátfájásom...
Amióta heti 2 jógára járok, elmúlt a hátfájásom. Végre újra odafigyelek, hogy egész nap egyenesen tartsam a gerincem és ne görnyedve üljek a gép előtt. Minden jóga után sokkal jobban alszom.😊
T. Ildikó
Szkeptikus voltam...
Melinda nálad kezdtem el jógázni, az elején kicsit félve és szkeptikusan, de úgy érzem ez az én mozgásformám a mindennapi stressz levezetésére. Állandó vendéged leszek! 🙂
Cs. Sára
Hiteles, lelkiismeretes jógaoktató...
Nagyon jónak tartom az óráidat, mind gyakorlás és mind a hangulati részét egyaránt. Ha sikerül eljutnom, mindig feltöltődve megyek haza. Személyiséged vidám és pozitív. Hiteles, lelkiismeretes jógaoktatónak tartalak. Csak ajánlani tudlak mindenkinek! ❤️
K. Katalin

JÓGA

TESTKEZELÉSEK

Egyebek

Hol találod a Lélekbonbont?

A Lélekbonbon pontos címe:
9012 Győr Galgóczi u.21. Fsz 2.
2.csengő
Parkolni szabályosan a Szirányi Miklós és Forráskút utcában tudsz.

Bejelentkezni itt tudsz:

Hatha jógára pedig a Facebook oldalamon tudsz bejelentkezni.