Miben segít Téged a TESTSZOBRÁSZAT?

Testszobraszat Győrben a Lélekbonbon Stúdióban

A Testszobrászat kiváló módszer a testtartás és a mozgásszervrendszer javítására, karbantartására. De nem csodaszer.

A Testszobrászat nem egyes tünetekre koncentrál, hanem rendszerszemléletű kezelés. Egyszerűen meghatározva: a vízszintes egyensúly és a függőleges együttállás megteremtésére törekszIk az emberi testben.

Egy 3 kezelésből álló szériával a testtartást alapjaiban lehet megváltoztatni, fejleszteni, és pár hét alatt komoly átalakulás indul el a szervezetedben. Jellemzően a 3 kezelés célja és hatása a jelenlegi testtartásból a lehető legtöbbet kihozni állóképesség, teljesítménynövekedés, összeszedettség és testtudat tekintetében.

A kezelések arra hivatottak, hogy folyamatosan és egyre fokozódó mértékben növeljék a test egyensúlyát és teherbíró képességét a testtartáson keresztül. A test így hatékonyabban ellenáll a régi sérülések kiújulásának és megelőzhet újabbakat.

A kezelés figyelembe veszi a Vendég érzékenységét, ezáltal a Vendég teljes bevonásával történik. A kezelések megkezdése előtt mindenképpen egy általános konzultáció javasolt, melyben megbeszéljük az egészségügyi háttérinformációkat és az esetleges ellenjavallatokat.

A kezelés megkezdésekor minden esetben Testolvasás történik. A Vendég egy kezelési terv alapján egyénileg, személyre szabottan kapja meg a kezelést.

A kezelések fehérneműben/fürdőruhában történnek. Minden kezelés elején fénykép készül, mely sehol máshol nem kerül felhasználásra. Az utolsó kezelés után az érzetek és a fénykép alapján megbeszéljük a változásokat.

A testben az utolsó kezelés után is tovább zajlanak a változások, így javasolt 3 hónap után újra találkozni, és egy új fényképet készítve a 3 hónap változását is megfigyelni.

A Testszobrászat kitűnő módszer arra, hogy megtapasztald a testedben való létezést egészen más minőségben, a feszültségek feloldásával.

Testszobraszat Győrben a Lélekbonbon Stúdióban

BEJELENTKEZÉS

Testszobrász kezelésre jelentkezz be telefonon vagy üzenetben:

Tel: +36 20 488 2968  E-mail: melinda@lelekbonbon.hu

Szeretettel várlak! Kívánom, hogy szabadulj fel a testedben és a lelkedben a Testszobrászat segítségével!

Hol találod a Lélekbonbont?

A Lélekbonbon pontos címe:
9012 Győr Galgóczi u.21. Fsz 2.
2.csengő
Parkolni szabályosan a Szirányi Miklós és Forráskút utcában tudsz.

Bejelentkezni itt tudsz:

Hatha jógára pedig a Facebook oldalamon tudsz bejelentkezni.